Of u nu uw bedrijf gaat promoten op een beurs, uw producten op de markt brengt in een business-to-business-expo, of exposeert op een expo die open is voor het publiek, met professionele beursdisplays ziet uw bedrijf er professioneler uit. Natuurlijk kunt u uw eigen materialen maken op een kleureninkjetprinter en uw afdrukken in doorzichtige plastic houders stoppen, maar het zou niet hetzelfde effect hebben. Het ziet eruit als een “zelfgemaakte” presentatie die jou als amateur noemt.

Consumenten en andere zakenmensen zoeken professionaliteit in de organisaties waarmee ze zaken willen doen. Professionaliteit op een bepaald gebied – zoals uw beursdisplay – suggereert ook professionaliteit op andere gebieden. Bedrijven met een professioneel ogende display hebben bijvoorbeeld een hogere klantenservice, oog voor detail en deadlines en zelfs een beter product of betere service.

 

Het is in zekere zin interessant, omdat op dit punt in de relatie met bedrijven en consumenten – wanneer men hun bedrijf op een beurs zou presenteren – de kansen zijn dat de potentiële bedrijven en consumenten het product of de service van uw bedrijf niet echt hebben ervaren. Deze perceptie is dus niet gebaseerd op enige echte ervaring met uw bedrijf. Het wordt uitsluitend gevormd op basis van de indruk die u maakt bij deze eerste ontmoeting.

Dit geeft geloof aan het eeuwenoude gezegde dat je maar één kans krijgt om een ​​geweldige eerste indruk te maken. Tafelbladshows tonen precies dat. De hoogwaardige materialen en professionele grafische afbeeldingen suggereren een lange levensduur en stabiliteit in uw bedrijf, omdat u hebt geïnvesteerd in het imago van uw bedrijf.

De meeste tafelbladdisplays worden geleverd met professionele grafische afbeeldingen die met klittenband of op andere manieren aan het scherm zelf kunnen worden bevestigd. Dit betekent dat de afbeeldingen verwijderbaar en uitwisselbaar zijn, zodat u indien nodig nieuwe afbeeldingen kunt bestellen om uw display bij te werken. U kunt ook naar wens verschillende grafische afbeeldingen mixen en matchen.

Tafelbladdisplays zijn er in verschillende formaten om aan uw behoeften te voldoen, zoals eenheden van 4 voet of 6 voet. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende prijsklassen en verschillende stijlen. De meeste displays voor tafelbeurzen zijn pop-upstijlen die snel en gemakkelijk omhoog gaan. Na de show gaan ze net zo gemakkelijk kapot en slaan ze op in een gemakkelijk te vervoeren en transportdoos of -container om te voorkomen dat het apparaat tussen shows door beschadigd raakt.

Sommige displays zijn ook beschikbaar in paneelstijlen, driedimensionale pop-up stofstijlen of pop-upstijlen met trekstof. Veel totale show display-pakketten bevatten tafelblad-displays als één component in het pakket. Het tafelbladdisplay kan onafhankelijk worden gebruikt bij kleine shows of als onderdeel van een groter, zeer gepolijst ogend display bij grotere beurzen voor een zeer professionele uitstraling.

Als u van plan bent uw bedrijf in de toekomst op shows of andere exposities te exposeren, kijk dan naar de nu beschikbare tafelbladdisplays om te bepalen welke stijl u het beste bevalt. Neem de tijd om met de fabrikant samen te werken om aangepaste afbeeldingen te maken die de afbeelding weergeven die u wilt overbrengen. En wacht niet tot het laatste moment, want je wilt niet gehaast of gehaast zijn bij het maken van je keuze.