De Stand in de Jupiler League

De Jupiler Pro League is de hoogste voetbaldivisie in België. Op dit moment staat Club Brugge aan de leiding met een voorsprong van 9 punten op de nummer twee, AA Gent. De nummer drie, KRC Genk, staat op een gedeelde 3e plaats met KV Mechelen. Het niveau van de competitie is hoog en elke week is er spannende wedstrijd om naar uit te kijken.

 

Transfernieuws

De transfermarkt is altijd in beweging in de Belgische competitie. Er zijn veel spelers die van club naar club gaan, zowel binnen als buiten de Jupiler Pro League. De laatste transfer die plaatsvond was toen KV Mechelen de Braziliaanse spits, Rodrigo Van der kamp, verwelkomde. Hij komt over van de Portugese club, Sporting Lissabon, en is een geweldige aanwinst voor KV Mechelen. Volg het transfernieuws op de voet bij Voetbalnieuws.be

 

De Toekomst van de Jupiler Pro League

De Jupiler Pro League is een competitie met veel potentie. Spelers van over de hele wereld komen naar België om deel te nemen aan de competitie, waardoor de speelkwaliteit stijgt. Er zijn ook veel interessante transfers in de maak, waardoor de competitie in de toekomst alleen maar interessanter zal zijn. Het is altijd spannend in de Jupiler Pro League met vele clubs als kanshebber. Op dit moment is de stand dan ook spannend en kan iedereen nog kampioen worden. Bekijk hier de Stand in de jupiler pro league.